Choose a language
Plan a route here
Restaurant

Pizzeria Da Carlo

Restaurant · Lahntal · 188 m · open today
Responsible for this content
Lahntal Tourismus Verband e. V. Verified partner  Explorers Choice 
  • Pizzeria Da Carlo in Cölbe
    Pizzeria Da Carlo in Cölbe
Leckere italienische Spezialitäten mitten in Cölbe.

Opening hours

open today
Sunday11:00–14:00, 17:30–21:00
Monday17:30–21:00
Tuesday17:30–21:00
Thursday17:30–21:00
Friday17:30–21:00
Saturday17:30–21:00

Coordinates

DD
50.847242, 8.779967
DMS
50°50'50.1"N 8°46'47.9"E
UTM
32U 484509 5632860
w3w 
///capped.flatters.inflecting
Show on Map
Arrival by train, car, foot or bike

Recommendations nearby

Hiking Trail · Marburg-Biedenkopf
Eibenhardtpfad bei Cölbe
recommended route Difficulty easy closed
Distance 6.3 km
Duration 1:46 h
Ascent 125 m
Descent 125 m

Geheimnisvolle Wälle und Steine mitten im Wald, herrliche Panoramablicke über das Ohmtal und jahrhundertealte Geschichte prägen diese besondere ...

5
from Marburg Stadt und Land,   Lahntal Tourismus Verband e. V.
recommended route Difficulty moderate Stage 7 Open
Distance 35.9 km
Duration 2:30 h
Ascent 128 m
Descent 19 m

Wo die Landgrafen ihre Schlösser hatten - die zweite Etappe des Lahnradweges führt ganz gemütlich durch Wiesen und Felder von Marburg nach Biedenkopf.

from Jörg Thamer,   Lahntal Tourismus Verband e. V.
recommended route Difficulty easy Stage 2 Open
Distance 35.9 km
Duration 2:30 h
Ascent 2 m
Descent 119 m

Wo die Landgrafen ihre Schlösser hatten - die zweite Etappe des Lahnradweges führt ganz gemütlich durch Wiesen und Felder von Biedenkopf nach Marburg.

from Jörg Thamer,   Lahntal Tourismus Verband e. V.

Show all on map

Questions and answers

Ask the first question

Would you like to the ask the author a question?


Rating

Write your first review

Help others by being the first to add a review.


Photos from others


Pizzeria Da Carlo

Alte Dorfstraße 33
35091 Cölbe
Phone +49 6421 83155
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails
  • 6 Routes nearby